Saturday, September 23, 2006

Samovýroba







Recept na to, jak upéct vlastní chleba (housky) i s výsledkem (původně jich bylo 16). Hodí se zejména pro studenty v zemích s vyšší cenovou hladinou...

7 comments:

Jan Duben said...

nejlepší příspěvek na tomhlo blogu, bez debat

Jan Duben said...

nejlepší příspěvek na tomhle blogu, bez debat

Anonymous said...

muzu prispet svym nazorem - ano, buchtičky byli obzvláště vypečené, už se těšim na další Jiříku :-)

VS said...

Jónapodkyvánok, úplně vidin Jirku s Honzó jak chrópó hósky zatínco poslední patka salámu tiše zapadává v kótě prachem. Pošlite mi adresu, ja Vám pošlu ingredience a součástky jídla ze zemí s nížší P (cen. hl.).

Matěj said...

Co to je ieast (jást)?

VS said...

To só kvasnice, aby těsto pěkně nakynulo.
Když jsem dělal takovejhle chleba, po vykynutí se testo zase zfouklo a na plechu se udelala misto bochanku placka. Asi budu muset za polarni kruh na instruktaz.

VS said...

Vse posleme v baliku...