Thursday, September 02, 2010

Back in D.C.

Tak se to nejak seslo, ze se jelo na vylet do D.C. jeeeee :)
Dohromady nas jela banda asi 20 lidi. Nekteri autem, jini zase busem. Prvni vecer, verte nebo ne, jsme zapijeli v klasickem americkem baru Hooters :)
(na pozadani poslu foto i zezadu .. ;) )
Mozna kroutite hlavou, ale byl to jediny bar kam vpustili po desate hodine i ty z nas, kterym jeste nebylo 21. Kdyz doslo na placeni, tak koukame, ze vedle dane z utraty je tam take pripocitano 18% za servis. V D.C. plati, ze jakmile je skupina vice jak 8 lidi, tak jednak nerozdeli ucet, aby se dalo platit zvlast, ale pripoctou si sami automaticky 18% dysko.
Chodilo se tu cely den. Proste hodne. Jeste ted me boli nohy, kdyz si na to vzpomenu. Tak se vratim k sedacim zazitkum. Na chvili jsem si odskocil odprednaset na Georgetown Uni.
A pak do baru na M street. Bar nic moc, zato pivo z Havaje jako pivo tydne bylo levne a velice lahodne a obsluha .. svete div se .. divcina ze Slovenska studujici na VSE. Hned jsem meli lepsi servis ;)
Na ceste domu nase spolujezdce zastavila secret police :D v mistnim slangu se jim rika Po-Po..
Ze pry nesviti brzda. To bylo zrejme tim, ze ta zenska z Hooters, co jsme ji unesli, pri preprave v kufru prilis mlatila kolem sebe, az svetlo rozbila... Ale nevadi, tela jsme se zbavili, a popos nas nechali v klidku pokracovat. ;)

No comments: